dinsdag 20 mei 2014

Wake up call

De volgende ochtend werd ik met een verheerlijkte glimlach op mijn gezicht wakker en ik voelde de vlinders nog steeds in mijn buik rondfladderen. Ik pakte mijn telefoon om mijn beste vriendin Merel te bellen. Dit soort gevoelens wil je kwijt, wil je delen.En daarna zingend en huppelend de dag doorbrengen.

Merel nam wat knorrig de telefoon op. Zij bevond zich duidelijk in meer duistere sferen op dit moment en had wellicht geen behoefte aan mijn gefladder en gehuppel. Maar dat kon me weinig schelen. Liefde maakt egoïstisch.

"Meer, ik denk dat ik verliefd ben!"
"Hmpf (gesteun aan de andere kant). Vertel."

Toestemming om los te barsten: "Hij is lang en knap. Heel donker haar en mooie donkerbruine ogen. Wel een beetje dun, maar ontzettend atletisch gebouwd. Dat komt omdat hij zoveel fietst. Hij is wielrenner. Vandaar zijn goede conditie hihi. En hij heeft onwijze normen en waarden, is naar Afrika geweest om kindjes te helpen en hij eet alleen maar Fair Trade enzo. En we hebben dezelfde muzieksmaak." (ik zou hier een smiley aan toe moeten voegen want ik bleef grijnzen tijdens het vertellen. En niet ademen natuurlijk.)

"En?"
"Wat en?"
"Nou, normaal ben je een half uur aan het woord. Ik wacht op meer."
"Er is niet meer."
"Hoe bedoel je?"
"Nou, meer weet ik niet van hem. We hebben gister een bandje gekeken. Dat was de eerste keer dat ik hem zag. We hebben niet zoveel gepraat."
"Maar je bent wel verliefd?"
"Ja, nou ja. Hij is meegegaan naar mijn huis daarna. Je weet wel. O, hij was zo goed en fijn. Zijn lijf is zo sterk en zacht tegelijk. Helemaal glad (giechel). Ik voelde me zo ontspannen bij hem." (grotere smiley)

"Lau."
"Ja?"
"Heb je niet gewoon last van een goede-wip-roes?"
"...."
"Nou?"
"Ja, misschien wel. Het was ook al weer even geleden."
"Ja (zucht aan de andere kant). Nou ik ga weer verder met verhuizen. Jij verder veel plezier met nagloeien. Spreek je later. Kuzz."
"Kuzz."

O. Ja. Dat dus.


1 opmerking:

  1. 'goeie-wip-roes. LOL, die kende ik nog niet. (een beetje zelfspot is zooo gezond :-)
    zonder scoren is het soms ook goed bandje luisteren :-) : http://oponseentje.blogspot.nl/2014/12/dansen-denken-drinken-daten-durven-deel.html

    BeantwoordenVerwijderen